Donk – Hoekske 0-3

Hoekske begon fel aan deze topper. En kreeg in de eerste vijf minuten al drie kansen maar zowel Meynen als Van Der Veken konden niet scoren. Iets voorbij het kwartier was het dan zover. Meynen met een snelle ingooi naar Van Der Veken, deze komt alleen voor de keeper en legt de bal tegen de netten ( 16’ 0-1). 18’ voorzet Daemen tot bij Meynen, deze tikt de bal net over doel. 22’ verre ingooi Juez Ponce, via een opzittende Peeters komt de bal terug bij Juez Ponce, hij zet de bal voor doel en aan de tweede paal kan Meynen binnen tikken( 22’ 0-2). Hoekske blijft veruit de betere ploeg, en pas na meer dan een half uur spelen is er een eerste kansje voor Donk. Een schot wordt gemakkelijk gepakt door Essers. Van Der Veken heeft nog een mooie kans maar de keeper brengt redding. 35’ Meynen stuurt Van Der Veken diep en met schot richting eerste paal scoort hij zijn tweede van de namiddag( 35’ 0-3). En zo kan Hoekske met een comfortabele voorsprong gaan rusten.

Donk begint gretiger aan de tweede helft maar de beste kansen blijven voor Hoekske. 50’ schot Claes op keeper. 57’ Van de Mert kopt een voorzet van Peeters net naast. 62’ Van Der Veken met een kans, keeper duwt de bal in corner. 68’ poging Peeters de bal wordt nog net voor de lijn weggewerkt. Donk is nog één keer gevaarlijk op een vrijschop,de bal wordt aan de tweede paal binnengewerkt, maar de goal wordt afgekeurd voor handsbal. De laatste 20 minuten had Hoekske de match rustig onder controle maar kansen bleven uit.

Dik verdiende overwinning van Hoekske.

Opstelling Hoekske : ESSERS, NIJS B,. WILLEKENS, VANHERCK, JUEZ PONCE, CLAES, DAEMEN(82’ VER HEYEN,) RUTS(70’ EYCKMANS), PEETERS(87’ NIJS K.), MEYNEN(51’ VAN DE MERT), VAN DER VEKEN.

Gele kaarten Hoekske : Ruts en Vanherck.

Rode kaarten Hoekske : geen.oekskeoe