Hoekske – Flurky 1-0

Eerste groot gevaar kwam er van flurky, na geharrewar in de backlijn van Hoekske komt de bal bij een Flurky speler en deze zet de bal net naast doel. 13’ kans voor Peeters maar zijn schot gaat net naast. de wedstrijd gaat goed op en neer maar is wel kans arm, op vrijschop is Hoekske nog wel tweemaal gevaarlijk. 23’ vrijschop Juez Ponce de bal gaat net naast. 35’ vrijschop Claes, de keeper duwt de bal weg. Er volgt een verre ingooi, hierbij gaat de keeper naast de bal, de bal komt bij Van de Mert maar hij schiet naast.

De tweede helft begint goed voor Hoekske, een diepe bal van Nijs naar Van de Mert, hij komt alleen voor de keeper en met een lob scoort hij (51’ 1-0). Enkele minuten later is er een goede kans voor Van Der Veken maar hij schiet de bal naast. 63’ Flurky met een kans maar de bal wordt afgeblokt. 65’ zeer mooie poging van Van Der Veken maar zijn plaatsbal spat uiteen op de lat. Flurky gaat op zoek naar de gelijkmaker maar kansen krijgen ze niet. En zo toch een verdiende overwinning voor Hoekske.

Opstelling Hoekske : ESSERS, NIJS,WILLEKENS, VANHERCK, JUEZ PONCE, CLAES, RUTS, EYCKMANS(67’ VAN CAUTER), PEETERS, VAN DER VEKEN(88’ MEYNEN), VAN DE MERT.

Gele kaarten Hoekske : Peeters, Vanherck, Claes en Juez Ponce.

Rode kaarten Hoekske : geen.