Hoekske – Schoonbroek 2-0

Hoekske had doorlopend balbezit maar het was toch wachten tot omstreeks minuut 15 vooraleer het een doelkans kreeg. Daemen zet voor en Van Der Veken kopt over. 21’ Van Der Veken zet Van de Mert alleen voor doel maar hij schiet de bal over. Iets voor het half uur een grote kans voor Schoonbroek maar hun speler slaagt erin om de bal nog over het lege doel te knallen. Hoekske blijft echter baas maar het is toch wachten tot voorbij het half uur op een doelpunt. Peeters past op Juez Ponce, deze zet de bal voor doel en een niet aflatende Van de Mert kan de score openen in twee tijden( 36’ 1-0). 41’ Schoonbroek krijgt ook nog een kans maar het schot wordt door een eigen speler van de doellijn buiten gewerkt. 43’ mooie knal van Claes en via de keeper en de lat gaat de bal over. Minuutje later een identieke fase maar nu met een schot van Juez Ponce en ook nu via de keeper en de lat gaat de bal over.

Hoekske kan al vrij vlug de score verdubbelen in de tweede helft. Van de Mert zet Van Der Veken op weg, deze omspeeld de keeper en legt de bal binnen ( 50’ 2-0). Schoonbroek is nog éénmaal gevaarlijk in de tweede helft maar een vrije kopkans wordt over gekopt. Hoekske heeft nog enkele kansjes, onder meer met een omhaal van Van de Mert maar de keeper duwt de bal nog in corner.

Opstelling Hoekske : ROZMIAREK, NIJS B., WILLEKENS, RUTS ,JUEZ PONCE, CLAES ,DAEMEN( 63’ VAN CAUTER), VAN DE MERT, PEETERS ,NIJS K.( 72’ VER HEYEN), VAN DER VEKEN.

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.