Claridge – Hoekske 1-2

De eerste 20 minuten was er geen doelgevaar in een gelijk opgaande wedstrijd. Dan was er een vrijschop voor Claridge en de bal gaat maar net over. Meteen daarna ook een eerste keer Hoekske met een doelkans. Van Der Veken met zijn tip tegen de bal en de keeper kan er nog net bij om de bal in corner te verwerken. 31’ doorsteek pas van Van de Mert, Daemen knalt over. 37’ Claridge brengt de bal voor doel, deze wordt door gekopt en nadien binnen gewerkt( 37’ 1-0). Hoekske dat deze wedstrijd absoluut moest winnen wist dat ze nu voor een zware tweede helft stonden.

Direct in deze tweede helft kwam Hoekske langszij. De ingevallen Eyckmans zet voor en Van Der Veken scoort de gelijkmaker( 47’ 1-1). Hoekske zet nu alles op alles en krijgt ook kansen. 51’ Van Der Veken met een schot keeper red en in de rebound schiet Eyckmans over. 56’ weer Van Der Veken met een schot ditmaal gaat de bal net voorlangs. 58’ poging van Juez Ponce ook deze gaat net naast. Ondertussen was het wel regelmatig oppassen voor de counters van Claridge. Waarbij Hoekske tweemaal ontsnapt aan een nieuwe en waarschijnlijk fatale achterstand. Een klein kwartier voor het einde kwam er dan toch de verlossende treffer. Claes zet de bal voor doel en Van Der Veken kan aan de eerste paal de bal tegen de netten werken( 77’ 1-2). En grote opluchting bij de talrijke Hoekske supporters. Claridge ging nu terug meer in de aanval maar de beste kans was nog voor Van Der Veken maar hij stuit op de keeper.

Moeilijke maar toch verdiende overwinning voor Hoekske.

Opstelling Hoekske : ESSERS NIJS VANHERCK(65’ VAN CAUTER) WILLEKENS JUEZ PONCE CLAES RUTS(46’ CLAES R.) DAEMEN(46’ EYCKMANS) PEETERS VAN DER VEKEN VAN DE MERT(63’ BEETS).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.