Hoekske – Zonnekloppers 6-1

Het eerste doelgevaar in de wedstrijd was voor de bezoekers maar het schot ging over en naast het doel. Reactie van Hoekske met een vrijschop van Caers maar ook hier ging de bal over doel. Een minuutje later was het toch prijs voor Hoekske. De keeper van Zonnekloppers was uit zijn doel gelopen tot aan de corner vlag, daar kan Caers in balbezit komen en de bal van ver in het lege doel schieten ( 5’ 1-0). 9’ en een schitterende aanval van Hoekske over verschillende spelers. Onder andere via Mertens, Caers en Van Baelen komt de bal bij Van Cauter en deze legt de bal tegen de netten (9’ 2-0). 12’ grote kans voor Zonnekloppers, Essers speelt slecht uit maar met een goede reflex kan hij Zonnekloppers het scoren beletten.14’ poging Caers de keeper duwt de bal in corner. Zonnekloppers speelde goed mee maar verder dan enkele afstandsschoten kwamen ze niet, Hoekske daarentegen speelt nog enkele mooie kansen bijeen in de eerste helft. Zo komt Van Baelen alleen voor een leeg doel maar hij besluit in het zijnet. Maar met een vrije trap van net buiten de backlijn kan Mertens de score verder aandikken ( 37’ 3-0). Die zelfde Mertens komt enkele minuten later alleen voor de keeper maar ditmaal lukt scoren niet.

Zonnekloppers begon het best aan de tweede helft. En na slordig uit verdedigen van Hoekske konden ze met een schot van buiten de backlijn tegen scoren( 50’ 3-1). Na deze tegentreffer kreeg Hoekske het moeilijker. Zonnekloppers speelde doorlopend op de helft van Hoekske maar toch hadden ze het moeilijk om kansen te creëren. Na goed twintig minuten spelen in de tweede helft kon Hoekske nog eens tegenprikken, en hoe. Van Baelen kopte de bal door tot bij Caers, deze omspeelde de keeper en scoorde(65’ 4-1). Deze goal was het doelpunt teveel tegen voor Zonnekloppers en hun geloof in een puntje verdween meteen. Het volgende kwartier viel er nauwelijks iet te beleven. In de laatste tien minuten kon Hoekske nog tweemaal scoren. Eerst met aanval over Van Baelen en Hoeyberghs waar Van der Veken de bal tegen de netten legde( 84’ 5-1). Een minuutje later is er een assist van Van der Veken voor Hoeyberhs (85’ 6-1).

Opstelling Hoekske : ESSERS, NIJS B., WILLEKENS, RUTS, PEETERS, CLAES, EYCKMANS(56’ VAN HEES), VAN CAUTER( 65’ HOEYBERGHS), CAERS(80’ VAN DER VEKEN), MERTENS(72’ NIJS K.), VAN BAELEN.

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.