Flurky – Hoekske 4-1

Eerste topper van het seizoen voor Hoekske werd meteen ook de eerste nederlaag. Het was bijna een kwartier wachten op het eerste doelgevaar. Speler van Flurky komt alleen voor doel maar onze keeper red. Op de eerste kans van Hoekske was het wachten tot minuut twintig. Vrijschop wordt door Van Baelen doorgekopt tot bij Caers en van dichtbij zet hij Hoekske op voorsprong( 20’ 0-1). Nadien volgen er langs beide kanten nog enkele kleinen kansen. Net voor het rust signaal kon Flurky toch nog gelijkmaken. Een corner wordt in eerste instantie nog weggewerkt maar de bal wordt terug voor doel gegooid en ditmaal was het wel raak (45’ 1-1).

De tweede helft was nauwelijks twee minuten bezig en Flurky kreeg een open kans, Wojcheck bracht redding. 56’ uitbraak Flurky tot tegen de achterlijn de bal wordt achteruit gelegd en netjes binnen gewerkt (56’ 2-1). En als een minuutje later Hoekske balverlies lijdt staat het meteen twee doelpunten achter (57’ 3-1). Hoekske kon hier weinig tegenover zetten en het was integendeel Flurky dat verder uitliep. 67’ net als hun tweede goal, aanval tot tegen de achterlijn, de bal wordt achteruit gelegd en opnieuw doelpunt( 67’ 4-1). Hoekske ging opzoek naar een doelpunt maar moest goed opletten op de counters van Flurky om de score niet nog hoger te laten worden. In de laatste tien minuten was er nog tweemaal Caers met een poging, de eerste ging naast en de tweede via de keeper in corner.

Opstelling Hoekske : WOZMIAREK, NIJS, WILLEKENS, VANHERCK( 65’ EYCKMANS S.), PEETERS, CLAES, RUTS(46’ DAEMEN), EYCKMANS M.(53’ VAN HEES), CAERS, MERTENS(67’ VAN CAUTER),                 VAN BAELEN.

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.