Hoekske – Millegem 4-1

Eerste minuut schotje van Claes, de bal gaat naast. Verder is het eerste kwartier evenwichtig zonder kansen. 18’ voorzet Nijs K. tot bij Claes, deze wordt in de backlijn tegen de grond gewerkt en er volgt een penalty voor Hoekske. Claes zet zelf de elfmeter om (18’ 1-0). Hoekske nam nu het initiatief en tien minuten later kan Peeters, op pas van Van Cauter, de score verdubbelen( 28’ 2-0). Hoekske kwam nu helemaal los. 31’ schot Mertens keeper duwt de bal in corner. 34’ Millegem ontzet de bal, Vanherck kopt de bal tot bij Nijs K., deze zet voor tot bij Peeters en Peeters knalt binnen (34’ 3-0). Nog voor rust lijkt de wedstrijd definitief gespeeld, Nijs K. legt de bal achteruit tot bij Van Cauter en deze zet de ruststand op het bord( 42’ 4-0).

Het was wachten tot tien minuten in de tweede helft wanneer Millegem een eerste bal tussen de paal kreeg. Een slecht weggewerkte vrijschop kwam in de voeten van een Millegem speler en deze wist te score(54’ 4-1). En plots kwam er terug geloof in de ploeg van Millegem maar het was wel Hoekske dat de mooiste kansen bijeen speelde. Maar het was telkens net niet goed genoeg om nog te kunnen scoren.

Opstelling Hoekske : ESSERS, NIJS B., VANHERCK, RUTS, VAN HEES(53’ VAN HOVE),                         VAN BAELEN ,CLAES, VAN CAUTER, PEETERS(47’ EYCKMANS), NIJS K.(84’DILLEN), MERTENS.

Gele kaarten Hoekske : Van Baelen.

Rode kaarten Hoekske : geen.