Donk – Hoekske 2-5

Binnen de eerste minuut had Hoekske al op voorsprong kunnen komen via Mertens maar de keeper kon de bal nog net in corner verwerken. Dan is het bijna 20 minuten wachten op een volgende kans. Weer Mertens, ditmaal gaat de bal wel in doel maar wordt afgekeurd voor buitenspel om onduidelijke redenen. 20’ schot Donk keeper duwt in corner. 24’ kopbal Van Baelen de bal gaat net naast. Hoekske is doorlopend de beste ploeg maar toch is het wachten tot op het half uur vooraleer het op voorsprong komt. Caers word diep gestuurd, komt alleen voor doel en scoort ( 30’ 0-1). Donk kan hier weinig tegenover zetten en Hoekske kon nog voor rust de voorsprong verdubbelen. Voorzet Ruts en aan de tweede paal kopt Caers de bal binnen ( 44’ 0-2).

Tweede helft en weer had Hoekske kunnen scoren binnen de minuut, ditmaal via Caers maar keeper duwt ook nu de bal in corner. Maar langs is toch niet wachten op een doelpunt. De keeper red eerst nog de poging van Caers, Mertens en 2x Van Roey maar uiteindelijk kopt Caers de bal toch binnen (50’ 0-3).Meteen hier na weer doelpunt Caers maar ook nu werd de goal om onduidelijk redenen afgekeurd. Met een fraai afstandsschot kan Donk tegenscoren (58’ 1-3). Maar Hoekske scoort vrijwel onmiddellijk terug. Van Roey zet Mertens voor doel en hij legt de bal aan de verste paal binnen (61’ 1-4). Een kwartier voor tijd kwam Donk terug dichterbij, een vrijschop gaat via de onderkant van de lat binnen (75’ 2-4). Als vijf minuten later Caers zijn vierde van de namiddag scoort is de zege toch definitief binnen. Van Roey zet voor en Caers legt de bal binnen( 80’ 2-5). Eyckmans krijgt ook nog een grote kans in de laatste minuut maar zijn poging gaat nipt naast.

Opstelling Hoekske : WOZMIAREK, NIJS B., WILLEKENS( NIJS K.,) VAN HERCK( 46’ Juez Ponce),       VAN BAELEN, RUTS, CLAES, DAEMEN( 52’ EYCKMANS), PEETERS(24’ CAERS), MERTENS, VAN ROEY.

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.