Hoekske – Bosvlinders 2-1

De nr 2 en de kampioen van vorig seizoen maakte er een spannende wedstrijd van maar eentje met weinig kansen. Vooral in de eerste helft waren er langs beide kanten zeer weinig kansen. Voor Hoekske telde we er één maar het was wel een doelpunt. Via Caers kwam de bal bij Van Roey, en na een aarzeling bij Bosvlinders kon hij Hoekske al vlug op voorsprong brengen (4’ 1-0). Dan volgde er een lange periode waarin het spel op en neer ging maar beide doelmannen bleven echter werkloos. Voor Bosvlinders was het wachten tot minuut 37’ op een kans, maar Essers bracht redding met de voet. Net voor rusten nog eens Bosvlinders met een schot, maar de bal zoefde net naast.

Bosvlinders ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker, maar voor de beste kansen moesten we aan de overkant zijn. 47’ knal van VanRoey, de bal gaat net naast. 49’ poging Daemen recht op de keeper. Bosvlinders drukte Hoekske op een gegeven moment helemaal weg, maar moest toch rekening blijven houden met de counters van Hoekske. 57’ Caers komt alleen voor doel maar met een reflex kan de keeper van Bosvlinders nog redding brengen. 59’ omhaal Van Roey bal gaat net naast. 63’ de bal gaat diep en komt bij Daemen en hij brengt Hoekske op een dubbele voorsprong (63’ 2-0). Bosvlinders bleef Hoekske onder druk zetten en uiteindelijk viel de bal toch eens in de juiste voet en konden ze tegenscoren (70’ 2-1). Van Roey had dan op een tegenaanval nog eens een mooie kans maar ook nu was er een redding van de keeper. Dan was er toch nog bijna de 2-2 maar de spits van Bosvlinders kon net niet bij de bal en was Essers er direct bij om de bal te pakken. En zo bleven de 3 punten op het Sluis.

Opstelling Hoekske : ESSERS, NIJS(3’ JUEZ PONCE), WILLEKENS, RUTS, VAN BAELEN, CLAES, EYCKMANS(13’ VAN HOVE(67’ HANNES), DAEMEN, MERTENS, VAN ROEY, CAERS(77’ BEETS). 

Gele kaarten Hoekske : Daemen, Claes en Van Roey.

Rode kaarten Hoekske : geen.