Hoekske – Barrier 3-4

Binnen de 5 minuten versierde Hoekske al een drietal corners echter zonder doelgevaar. De eerste serieuze tegenprik van Barrier was wel raak. Speler ging door op de linkerflank en met een plaatsbal in de verste hoek kwamen ze op voorsprong (11’ 0-1). Pas iets voor het half uur kon Hoekske gelijk komen. Vrijschop Juez Ponce wordt door Claes in doel verlengd ( 28’ 1-1). Vanaf dat moment breekt de match open met kansen langs beide kanten. 31’ vrijschop Barrier de bal gaat tegen de lat. 35’ plaats bal Nijs K. de bal wijkt af en gaat net naast. 38’ poging Caers, de bal gaat ook nu net naast. 43’ ver schot van Barrier de bal valt op de lat. Net voor rusten komt Hoekske op voorsprong. Vrijschop Claes, de bal komt aan de tweede paal, wordt terug voor doel gebracht en Caerskan rustig binnen tikken( 45’ 2-1). Net voor rusten is er nog een kopkans voor Van Baelen, de bal gaat net over.

Begin tweede helft drukt Hoekske door.47’ Schot Juez Ponce, de bal gaat tegen de lat.48’  Hoeyberghs duikt op voor de keeper maar krijgt de bal er niet voorbij. 55’ verre ingooi Hoekske, Van Baelen kopt net naast. Na het inbrengen bij Barrier van hun ster speler veranderd het spelbeeld( ook mede door het vuile spel van enkele Barrier spelers). 65’ de juist ingevallen speler met een doorsteek pas en een andere speler staat vrij voor doel en scoren( 65’ 2-2). Meteen daarna schot Barrier de bal gaat net over. 77’ Van Baelen rukt op maar wordt door een gemene tackel langs achter neergehaald. Tweede gele kaart voor deze speler en dus rood. Hoekske profiteert van de man meer situatie en komt vrijwel meteen terug op voorsprong. 80’ Daemen krijgt de bal in de voet en twijfelt niet (80’ 3-2). Bij deze fase loopt het helemaal uit de hand. Bij de kapitein van Barrier slaan de stoppen door en hij revancheert zich op Juez Ponce, die gekwetst het veld dient te verlaten. De scheids had niks gezien enkel de reactie (lichte duw) van Beets en deze ziet dan ook de rode kaart. Nadien werd er nog nauwelijks gevoetbald.in de slotfase wist Barrier nog 2 maal te scoren. Eerst via een plaats bal in de verste hoek (84’ 3-3). En ver in de blessure tijd(meer dan 10’ werden er overgespeeld) op een counter( 96’ 3-4). Ondertussesn werd er ook nog een Barrier speler van het veld gestuurd met een 2degele kaart.


Opstelling Hoekske : ESSERS, BEETS, WILLEKENS, NIJS K., CLAES, DAEMEN, HOEYBERGHS(74’ VAN CAUTER), JUEZ PONCE(80’ NIJS B.), MERTENS(89’ DILLEN), CAERS(71’ PEETERS), VAN BAELEN.


Gele kaarten Hoekske : 
Juez Ponce, Mertens en Van Cauter

Rode kaarten Hoekske : Beets.