Claridge – Hoekske 0-1

2’ Hoekske met poging via Claes maar zijn schot gaat net naast. 8’ ook de eerste poging van Claridge treft geen doel de bal gaat net over. Hoekske is iets beter in het spel maar dit levert weinig kansen op. Pas iets voor het half uur is er nog een een kans maar Van Roey tikt de bal iets te ver van zijn voet en de keeper kan redding brengen. Vijf minuten later de kans voor Hoekske om op voorsprong te komen. Claes met een voorzet Van Roey kopt op de keeper. In de rebound schiet Mertens op een speler en dan volgt er nog een plaatsbal van Nijs K. en weer brengt de keeper redding.

De tweede helft is volledig voor Hoekske. 49’ voorzet Claes, Hoeyberghs tikt de bal over doel. 58’ schot Nijs K., keeper duwt de bal in corner. Op een zeldame counter is er een mislukte voorzet van Claridge, de bal viel boven op de lat. 61’ schot Van Roey de bal gaat net naast.68’ Hoeyberghs met een mooie kans de bal gaat weer net naast. Dan is er tweemaal Mertens met een poging maar de bal gaat ook tweemaal net naast. Het is wachten tot minuut 84 vooraleer Hoekske de bal tegen de netten krijgt. Van Baelen stuurt Hoeyberghs de diepte in, op zijn voorzet kan Van Roey Hoekske de dik verdiende treffer binnen tikken( 84’ 0-1). 86’ Van Baelen met een kopbal de bal gaat recht op de keeper. In de laatste minuten was het nog oppassen voor Hoekske op de gelijkmaker. Maar gelukkig viel de bal juist niet goed voor Claridge en zo gingen de drie punten verdiend mee naar het Sluis.

Opstelling Hoekske : ESSERS, NIJS B., BEETS, VAN HERCK, VAN BAELEN, CLAES( 80’ RUTS), HOEYBERGHS, NIJS K.(63’ EYCKMANS), MERTENS, PEETERS( 88’ JUEZ PONCE), VAN ROEY.

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.