Hoekske – Schoonbroek 1-5

De eerste 20’ waren de ploegen nog gelijkwaardig aan elkaar al waren er wel enkele kleine kansen voor Schoonbroek. 2’ op corner wordt de bal in één tijd over doel geknald. 17’ een schot maar Essers kan de bal pakken. 19’ weer een schot ditmaal duwt Essers de bal in corner. 22’ vrijschop Schoonbroek wordt voor doel getrapt, de bal blijft even hangen en komt bij een Schoonbroek speler en scoort (22’ 0-1). Amper 2’ later loopt Schoonbroek verder uit. Een corner wordt binnen gekopt (24’ 0-2). Voor de eerste kans van Hoekske was het wachten tot minuut 25’, een schot van Van Roey gaat recht op de keeper. 35’ Schoonbroek met een poging de bal gaat net naast. Één minuutje later is het wel prijs. Een schot van buiten de backlijn verdwijnt onder Essers in doel ( 36’ 0-3). En nog voor rusten wordt Hoekske helemaal uitgeteld. Essers werkt eerst de bal nog weg, de bal komt bij een schoonbroek speler en van zeer ver schiet hij op doel, de valt in de verste kruising (43’ 0-4). Juist voor rusten is er Van Roey nog met een kopkans maar de bal gaat naast.

In de tweede helft ging Hoekske risico’s nemen. En zo krijgen ze ook enkele kansen. 50’ kopbal Willekens de bal gaat net naast. 52’ schot Nijs B. keeper pakt. Schoonbroek loerde op de counter en in minuut 55 was het bijna raak, maar de bal gaat net naast. 57’ Mertens met een schot recht op de keeper. 63’ schot Schoonbroek, Essers duwt de bal weg, terug Schoonbroek met een voorzet de bal wordt tegen de onderkant van de lat gekopt. Een kwartier voor affluiten kan Hoekske scoren. Een voorzet van Nijs K. wordt door Van Roey binnen gewerkt (75’ 1-4). Meteen daarna volgen er enkele kansen voor Hoekske maar de bal wilde maar niet in doel verdwijnen. 76’ kopbal Willekens, keeper duwt de bal in corner. 78’ poging Nijs K., bal wordt nog net voor de lijn weggewerkt. 81’ poging Peeters ook ditmaal staat een speler van Schoonbroek op de juiste plaats. Schoonbroek blijft gevaarlijk op counter en in blessure tijd lukken ze nog een vijfde treffer (90’ 1-5).

Opstelling Hoekske : ESSERS, NIJS B., WILLEKENS, RUTS, JUEZ PONCE, VAN BAELEN, DAEMEN( 63’ NIJS K.), EYCKMANS(51’ COX), PEETERS, MERTENS, VAN ROEY.

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.