Hoekske – Red Star 9-3

Red Star begon aan de wedstrijd met enkele corners maar veel gevaar leverde dit niet op. Na tien minuten spelen komt Hoekske op voorsprong. Na een penalty fout op Hoeyberghs, Claes zet zich achter de bal en scoort(10’ 1-0). Dan is het een kwartiertje wachten op nieuwe kansen. Op voorzet van Van Roey komt Daemen alleen voor een leeg doel maar hij zet de bal net naast. Meteen daarna een eerste kans voor Red Star maar Vanhoof kan nog net bij de lobbal. Aanval Hoekske over verschillende spelers, via Mertens, Hoeyberghs en Van Baelen komt Claes alleen voor doel en hij scoort zijn tweede van de namiddag ( 27’ 2-0). Nauwelijks twee minuten later is het alweer prijs voor Hoekske. Via Hoeyberghs en Peeters komt de bal bij Mertens, deze zet de bal voor de keeper van Red Star gaat naast de bal en deze kans wist Daemen wel binnen te werken ( 29’ 3-0). Meteen erna een vrijschop voor Red Star, Vanhoof tikt de bal in corner, op deze corner krijgt Red Star een penalty en komt zo dichterbij( 30’ 3-1). Maar Hoekske loopt meteen weer verder uit. Vrijschop Claes en Van Baelen kopt de bal aan de tweede paal binnen ( 34’ 4-1). Dan is het weer aan Red Star, met een schot van buiten de backlijn sluipen ze opnieuw dichterbij ( 37’ 4-2). Voor rusten wist Hoekske nog een vijfde keer te scoren. Op voorzet van Van Baelen wist Van Roey te scoren (40’ 5-2).

Start tweede helft en het blijft doelpunten regenen. 47’ schot van Mertens van buiten de backlijn, de bal verdwijnt over de keeper in doel (47’ 6-2). Minuutje later en opnieuw goal. Verre uittrap van Vanhoof komt tot bij Van Baelen en ook hij scoort zijn tweede van de namiddag (48’ 7-2). Het regende ook letterlijk en hoe langer hoe meer werd het veld onbespeelbaar door de modder. Maar Hoekske bleef heer en meester en bleef de doelpunten opstapelen. 61’ corner Hoekske, de bal komt bij Peeters, en ook hij pikt zijn doelpuntje mee( 61’ 8-2). Een kleine twintig minuten voor tijd komt er ook doelpunt nummer negen. Een voorzet van Nijs B. wordt door Hoeyberghs binnen getikt ( 71’ 9-2). Tijd genoeg voor een tiende doelpunt dacht iedereen maar mede door het slechte veld kwam deze er niet. Red Star kon nog tegenscoren tien minuten voor tijd(80’ 9-3). Vijf minuten voor tijd kwam de tiende treffer er bijna maar de keeper van Red Star kon nog net verhinderen dat Eyckmans met deze eer ging lopen.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NIJS B., WILLEKENS, VANHERCK, JUEZ PONCE( 13’ DAEMEN), CLAES(66’ COOLS( 74’ NIJS K.),DAEMEN, PEETERS, MERTENS, VAN ROEY, VAN BAELEN(66’ EYCKMANS).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.