Zonnekloppers – Hoekske 6-2

Hoekske kwam al vrij vroeg op voorsprong. Na een aanval over verschillende spelers kwam de bal bij Van Roey en hij legt, via de verste paal, de bal in doel (5’ 0-1). Lang kon Hoekske niet genieten van de voorsprong. Aanval van Zonnekloppers over links de bal komt voor doel en wordt binnen getikt ( 13’ 1-1). Hoekske was de iets betere ploeg maar geen van beide ploegen kreeg nog grote kansen in het eerste half uur. Iets over het half uur kwam Hoekske bijna terug op voorsprong. Een schot van Peeters wordt nog net afgeblokt, al dan niet met de handen, en bal gaat net over. De goal viel echter aan de andere kant. Balverlies bij het uitverdedigen lag aan de basis van deze tegentreffer (38’ 2-1). En was het rusten met een achterstand voor Hoekske.

Een fel Hoekske gaat in de tweede helft opzoek naar de gelijkmaker, en slaagde daar bijna meteen in. Maar de vrijschop van Peeters gaat net enkele centimeters naast. Hoekske probeerde wel maar tot kansen komen bleef moeilijk. Een kwartier na rusten was er dan toch een poging van Mertens maar de bal wordt nog net in corner verwerkt. Op deze corner een knal van Willekens maar de bal gaat over. Vijf minuten later, na alweer slecht uitverdedigen, kon Zonnekloppers verder uitlopen( 65’ 3-1). Meteen daarna moet Hoekske met 10 man verder als Willekens met een hoofdwonde per ambulance wordt afgevoerd( de wedstrijd heeft dan ongeveer 25 minuten stilgelegen) en alle wissels zijn opgebruikt. En deze man minder laat zich al direct voelen. Op een paar minuten tijd krijgt Hoekske 3 tegentreffers te slikken. Enkele minuten voor affluiten kan Nijs K. op een vrijschop nog milderen tot 6-2.

Opstelling Hoekske : ESSERS, NIJS B.(21’ NIJS K), WILLEKENS, VANHERCK, JUEZ PONCE(46’ EYCKMANS S.), DAEMEN, EYCKMANS M.(62’ DILLEN), VAN BAELEN, PEETERS, MERTENS, VAN ROEY.

Gele kaarten Hoekske : Van Roey.

Rode kaarten Hoekske : geen.