Millegem – Hoekske 0-1

Na amper 2 minuten spelen kwam Hoekske al op voorsprong. Via Meynen en Juez Ponce komt de bal bij Caers en hij legt de bal aan de tweede paal binnen (2’ 0-1). Enkel minuten later de eerste grote kans voor Millegem, Vanhoof bokst nog net voor de lijn de bal weg. 12’ en opnieuw Vanhoof met een knappe redding. Millegem was de betere ploeg, Hoekske kon enkel aan verdedigen denken. Eenmaal kwam Hoekske nog aan doel, Meynen zag zijn poging gered worden door de keeper. Op het half uur kreeg Millegem nog eens een grote kans maar hun spits trapte naast de bal en weg kans. Hoekske mocht blij zijn met de krappe voorsprong met de rust.

In de tweede helft het zelfde spelbeeld. Hoekske kwam enkel toe aan verdedigen. 47’ grote kans Millegem, Vanhoof red. 56’ opnieuw grote kans Millegem, opnieuw redding Vanhoof. Met nog 25 minuten te spelen kwam Hoekske met 10 man te staan na een rode kaart voor Ruts. Meteen hierna weer grote kans voor Millegem, Vanhoof was ditmaal kansloos maar via de onderkant van de lat kwam de bal terug het speelveld in. 70’ weer grote kans Millegem en opnieuw stond Vanhoof op de goede plaats. Hoekske daar en tegen kwam maar sporadisch over de middenlijn en kansen hadden ze al helemaal niet. Het laatste kwartier was ook nog volledig voor Millegem maar aan goede kansen kwamen ze ook niet meer. En zo ging Hoekske op een diefje met de drie punten lopen in Millegem.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NIJS B., NIJS K., RUTS, JUEZ PONCE, VAN BAELEN, EYCKMANS S.(76’ VAN CAUTER), EYCKMANS M.(77’ ESSERS), PEETERS, CAERS, MEYNEN(46’ DILLEN(67’NESKENS)).

Gele kaarten Hoekske : Eyckmans M. en Dillen.

Rode kaarten Hoekske : Ruts.