Hoekske – Flurky 1-3

Eerste kans was voor Flurky, Essers breng redding met de voet. Eerste keer Hoekske was via Caers maar hij laat de bal net iets te ver van zijn borst stuiten en weg kans. Flury had het meeste balbezit maar het was toch Hoekske dat op voorsprong kwam. Via Van Roey, Marlein en Daemen komt de bal bij Caers en hij kopt de bal binnen (26’ 1-0). Lang kan Hoekske echter niet profiteren van deze voorsprong. Diepe bal van Flurky wordt binnen gekopt, achteraf bleek het buitenspel te zijn maar de goal telde wel( 29’ 1-1). In de eerste helft was er nog één grote kans voor Flurky maar de bal wordt onbesuisd ver over geknald.

Vijf minuten ver in de tweede helft weer grote kans voor Flurky, Essers red met de voet. Flurky blijft licht overwicht hebben en na twintig minuten in de tweede helft komen zij dan ook op voorsprong. Een voorzet wordt binnen gekopt (65’ 1-2). Vanaf dat moment ging Hoekske risico’s nemen en verlegde het spel op de helft van Flurky, maar kansen bleven uit. Het was integendeel Flurky dat nog aan de betere kansen kwam op de counter. En net voor affluiten konden zij één van deze counters afwerken en was de wedstrijd definitief beslist( 87’ 1-3). En zo bleef een verdienstelijk Hoekske achter met nul punten.

Opstelling Hoekske : ESSERS, NIJS B., BEETS(46’ MEYNEN), VANHERCK, JUEZ PONCE, PEETERS(2’ MARLEIN), DAEMEN(46’ NIJS K.,) HOEYBERGHS, MERTENS, CAERS(86’ NESKENS), VAN ROEY.

Gele kaarten Hoekske : Caers.

Rode kaarten Hoekske : geen.