GSK – Hoekske 3-1

Het enigste doelgevaar van Hoekske in de eerste helft kwam er na goed vijf minuten spelen. De poging van Hannes was echter te centraal om echt gevaarlijk te zijn. Meteen daarna eerste kans voor GSK, Vanhoof red met de voet in corner. Na goed tien minuten nam GSK het initiatief en speelde het  bijna doorlopend op de helft van Hoekske. Na eerst nog een grote kans te missen kon het doelpunt niet uitblijven. Op het eerste schot was er nog een redding van Vanhoof maar in de rebound was hij kansloos(wel duidelijk buitenspel) (24’ 1-0). Even over het half uur keek Hoekske al tegen een dubbele achterstand aan. Na een mooi uitgespeelde aanval (34’ 2-0). Meteen daarna ei zo na 3-0 maar Vanhoof kon nog net redden.

Begin tweede helft was er dan de derde treffer. Een voorzet wordt gemakkelijk binnen getikt (47’ 3-0). Hoekske ging nu meer in de aanval maar kansen waren er nauwelijks. GSK dat nu ging counteren kreeg wel nog grote kansen. 54’ kans GSK redding Vanhoof. 60’ weer GSK de bal gaat net over. 62’ corner GSK, vrije kopkans de bal gaat net naast. Pas rond minuut 70 waren er twee kleine mogelijkheden voor Hoekske. In minuut 73 dan toch nog eens een bal tussen de palen en met medewerking van de GSK keeper kon Van Cauter tegen scoren. Bij GSK kwam er toch  wat lichte paniek in de ploeg. Na een rush van Nijs K. kon er net niemand bij de bal om de aansluitingstreffer te maken, en meteen ook de laatste grote kans van Hoekske. 

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NIJS B.(66’ NESKENS), RUTS, VAN ROEY, JUEZ PONCE, MERTENS, VAN HEES(46’ VAN CAUTER), DAEMEN, HANNES(46’ NIJS K.), MEYNEN(60’ ESSERS), CAERS.

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.