Hoekske – Kempenzonen 3-3

Al binnen de eerste minuut had Hoekske op achterstand kunnen staan. Maar de spits van Kempenzonen besluit in het zijnet. Tien minuten later was het echter wel prijs. Een verre bal van de keeper van Kempenzonen wordt door gekopt tot bij de spits en ditmaal was Vanhoof wel verslagen (10’ 0-1). Direct nadien een eerste keer Hoekske. Schot van Mertens de bal gaat naast. 12’ redding Vanhoof met de voet. Dan poging van Caers zijn bal gaat net naast. Het spel bevond zich vooral op de helft van Hoekske en een tweede tegentreffer kwam er dan ook(24’ 0-2). En moet Hoekske oppassen dat het weer geen afstraffing wordt zoals in de heenmatch. Maar de reactie van Hoekske mocht er zijn. Eerst waren er twee pogingen van Hoeyberghs. De eerste gaat over en de tweede gaat net naast. Vooraleer de aansluitingstreffer er kwam was er nog een grote kans voor Kempenzonen, de bal gaat maar net naast. Dan zet Peeters zich achter een vrije trap en schiet de bal in één tijd binnen (38’ 1-2). En meteen is er weer hoop op meer.

Maar de tweede helft begint net zoals vorige week met direct een doelpunt tegen. Een voorzet van Kempenzonen waarbij Daemen uitglijdt en de dubbele achterstand was terug een feit ( 48’ 1-3). Hoekske stak een standje bij en via een actie van Mertens beland de bal bij Van Roey en met een schot bracht hij Hoekske terug in de wedstrijd (55’ 2-3). Vlak daarna is een redding van Vanhoof . Minuut 59 is er een doodgewone fout dicht tegen de achterlijn bij Kempenzonen. De pas ingevallen Meynen zet zich achter de bal en uit een bijna onmogelijke hoek schiet hij de bal in één tijd aan de eerste paal binnen en brengt hij Hoekske op een gelijke stand( 59’ 3-3). Het laatste half uur van de wedstrijd lag het spel zodanig veel stil door de talrijke fouten dat beide ploegen niet meer aan kansen toe kwamen. Zo werd dit het eerste gelijkspel voor Hoekske dit seizoen.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NIJS, JUEZ PONCE, DAEMEN, PEETERS, EYCKMANS(53’ MEYNEN(63’ ESSERS)), VAN CAUTER(71’ NESKENS), HOEYBERGHS, MERTENS, CAERS, VAN ROEY.

Gele kaarten Hoekske : Eyckmans, Van Cauter en Caers.

Rode kaarten Hoekske : geen.