Bosvlinders – Hoekske 4-2

Het was een klein kwartier wachten op de eerste kansjes bij beide ploegen. Eerst Hoekske met een kopbal van Wouters de bal gaat net naast. Nadien Bosvlinders met een schot van ver Vanhoof pakt gemakkelijk. 17’ corner Hoekske en weer Wouters met de kop, ook ditmaal gaat de bal naast. 22’ Bosvlinders met een kopbal ook deze bal gaat naast. Iets voorbij het half uur opnieuw Bosvlinders met een schot, ditmaal gaat de bal ver over. Meteen daarna aanval Bosvlinders over verschillende stations, de spits komt alleen voor Vanhoof en legt de bal binnen (35’ 1-0). Vlak na het openingsdoelpunt opnieuw Bosvlinders, ditmaal besluit de spits net naast voor een leeg doel. En zo is het rusten met een 1-0 stand.

De eerste vijftien minuten in de tweede helft had Hoekske het moeilijk. 46’ kans Bosvlinders de bal gaat net naast. 49’ corner Bosvlinders, de bal wordt net over gekopt. 54’ speler Bosvlinders komt alleen voor VanhoofVanhoof brengt redding.  Wat al een tijdje in de lucht hing gebeurde in minuut 56’, tegenaanval Bosvlinders en ditmaal werd er wel gescoord(56’ 2-0). 60’ weer een speler alleen voor Vanhoofook ditmaal brengt hij redding. Enkele minuten later weer Bosvlinders en Hoekske staat 3 doelpunten in het krijt (63’ 3-0). Minuutje later en Hoekske scoort. Een vrije trap van Meynen verdwijnt rechtstreeks in doel (64’ 3-1). Hoekske herpakt zich en is nu de betere ploeg. 65’ Meynen met een schot, keeper duwt de bal in corner. 67’ Van Roey alleen voor doel hij stuit op de keeper.71’ voorzet Meynen tot bij Van Roey, nu gaat de bal wel tegen de netten (71’ 3-2). 80’ vrijschop MeynenJuez Ponce kopt, de bal gaat maar net naast de kruising. 82’ tegenaanval Bosvlinders, en een mislukte voorzet valt over Vanhoof tegen de tweede paal en verdwijnt zo in doel(82’ 4-2). Na deze goal breekt de veer bij Hoekskeen zo blijven de drie punten op de Hessie.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NIJS( 57’ VANHERCK), DAEMEN, NESKENS, JUEZ PONCE, PEETERS, EYCKMANS(54’ ESSERS), VANHOVE(46’ DE LOCHT), WOUTERS(46’ MEYNEN), VAN ROEY, MERTENS.

Gele kaarten Hoekske : Juez Ponce.

Rode kaarten Hoekske : geen.