Hoekske – Donk 5-1

8’ een voorzet van Essers verrast bijna de keeper van Donk, hij kan nog net bij de bal. 14’ snelle ingooi van Eyckmans tot bij Cox, deze zet een actie in en scoort de openingstreffer (14’ 1-0). 15’voorzet Caers tot bij Van Roey en tot twee maal toe is er een redding van de Donk keeper. 18’ schot Mertens recht op de keeper. Donk komt dreigt somt ook maar kansen waren er nog niet. Op het half uur nog eens een poging van Hoekske maar Caers zag zijn schot naast gaan. 40’ corner Donk, de bal komt voor doel en daar vergeet de spits van Donk de gelijkmaker binnen te leggen. Nog in dezelfde minuut penalty voor Donk, en zo komen ze op gelijke hoogte (40’ 1-1). Net voor rusten is er nog een schot van Nijs maar zijn poging wordt gepakt door de keeper.

47’ voorzet van Donk de bal wordt net naast gekopt. 49’ en Hoekske komt terug op voorsprong. De bal komt tot bij Van Roey, deze rukt alleen op naar doel en legt de bal binnen (49’ 2-1). 58’ poging van Donk de bal gaat naast. 60’ corner Hoekske, de bal blijft voor doel hangen, komt uiteindelijk bij Caers en hij scoort (60’ 3-1). 66’ voorzet Donk, de spits kan net niet bij de bal om te scoren. 69’ een schot van Cox wordt geblokt door de keeper, de bal komt bij Caers en hij scoort opnieuw (69’ 4-1). Rond minuut tachtig enkele kansen voor Donk. 80’ schot Donk de bal wijkt af en gaat net over. 82’ schot Donk Vanhoof brengt redding. 83’ weer Donk en Vanhoof redt nog net voor de lijn. Minuutje later counter Hoekske, Meynen zet voor en Caers staat voor de derde keer deze namiddag aan het kanon (85’ 5-1). Net voor affluiten is nog een kans voor Van Roey op voorzet van Dillen maar hij scoort net niet zijn tweede.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, WILLEKENS(69’ KERKHOFS), LEYSEN, VANHERCK, NIJS, EYCKMANS( 75’ VANHOVE), COX, ESSERS(52’ MEYNEN), MERTENS, VAN ROEY, CAERS(85’ DILLEN).

Gele kaarten Hoekske : Vanhoof.

Rode kaarten Hoekske : geen.