Hoekske – Kempenzonen 3-1

Kempenzonen begint uitstekend aan de wedstrijd. Nog voor de eerste minuut voorbij is, staat het al op voorsprong. Op de eerste poging was er nog een redding van Vanhoof maar op de rebound was hij kansloos(1’ 0-1). Hoekske had het moeilijk om in zijn spel te komen en kwam al helemaal niet tot kansen. Voor Kempenzonen waren er nog wel twee schoten van ver maar de bal ging telkens nipt naast. Voor de eerste kans van Hoekske was het wachten tot net voor rusten. Eerst werd er nog een corner weggewerkt, hierbij kwam de bal bij Nijs, zijn voorzet werd door Willekens stevig ingekopt maar er was een prima redding van de keeper. In de herkansing was Van Roey bij de pinken en scoorde de gelijkmaker (42’ 1-1). Meteen ook de ruststand.

Tweede helft en Hoekske kwam beter in de wedstrijd. Met ook enkele kansjes. Eerst een schot van Van de Mert, keeper pakt. Direct erna corner Hoekske, Van Roey met een kopbal en met een prima redding van de keeper was het net geen goal. Op het uur een poging van Dillen, keeper tikt de bal in corner. Dan was er nog eens tweemaal gevaar van Kempenzonen. Eerst een schot de bal gaat net naast. Nauwelijks een minuutje later ontsnapt Hoekske aan een nieuwe achterstand nadat de bal op de lat wordt gekopt. Minuut 70 verre bal van Van Roey naar Dillen en deze zag tot tweemaal toe zijn poging gered worden door de keeper. Wel een corner voor Hoekske en na een kleine warrige fase duwt Van Roey de bal binnen (71’ 2-1). Eventjes later legt Hoekske de zege vast. Van Roey knalt op vrijschop de bal in de kruising, en scoort zo zijn derde van de namiddag( 78’ 3-1). Kempenzonen kon geen vuist meer maken en is ook deze zege een feit.

Van de 22 gespeelde wedstrijden wist Hoekske er 17 te winnen, 3 gelijk te spelen en werd er geen enkele keer verloren.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, NIJS, WILLEKENS, RUTS W.( 59’ LUYSTERBORG), VAN ROEY(80’ JUEZ PONCE), RUTS T., DILLEN, VAN DE MERT, MERTENS, CAERS(51’ COX).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.