Tussentijdse opgave

 Zoals beloofd in de vorige bijdrage gaan we vandaag een totaal andere toer op en we hebben voorwaar een prijsvraag in petto. En laten we maar direct beginnen met de opdracht :
Onderaan deze bijdrage voegen we een tot hiertoe nooit vertoonde foto van een nog jonge knaap.
De vraag is doodsimpel : wie is deze helderkijkende jongeling ?
Onderaan meer over de werkwijze.

Het moet intussen zowat meer dan twintig jaar geleden zijn dat we onze dochter bij regenweer met de auto naar St Lutgardis in Mol voerden. Voor het vertrek nam ze contact op met een vriendinnetje uit dezelfde klas om haar uit te nodigen om mee te rijden.
Toen we echter aan de woning aankwamen stond er bij de vriendin ook een jong baasje te wachten, dat hoopvol naar onze blauwe Mazda keek. Beiden stapten in en we kregen onmiddellijk de vraag of we eerst even aan het St Jan Berchmanscollege wilden halt houden om daar het broertje van de vriendin van mijn dochter uit te laten.
Vermits we toch die richting uit moesten hadden we geen bezwaar. Hetzelfde feit herhaalde zich nadien meermaals en steeds stapte onze pientere vriend mee in de auto.
Enkele dagen later deelde hij tot mijn vreugde mee dat hij voetballer was en inmiddels was aangesloten bij Lommel SK, waar hij in de jeugdreeksen uit kwam. Benieuwd naar deze toestand gingen we de volgende zondag toch eens kijken en inderdaad, daar draafde hij tussen al die andere jonge kerels mee op het terrein. En meer zelfs : zijn elftal won de wedstrijd met 1-0 en je mag drie maal raden wie het enige en winnende doelpunt voor zijn rekening nam.
Vanaf die momenten verloren we hem echter vele jaren uit het oog tot op het moment dat we met onze groen-witten een vriendschappelijke wedstrijd speelden op het terrein van Gerheide (Balen).
Bij navraag bij onze bestuursmensen naar een voor mij onbekende en nieuwe speler wist ik dat ik hem nu na al die jaren terug zag.
Tijdens de match viel hij overigens op, niet alleen door zijn prima twee- voetige acties maar ook door zijn mooie blonde kapsel dat hem een jeugdig elan bezorgde.
Hoe het dan verder bij onze club verliep vertellen we niet want dan wordt onze prijsopgave een te gemakkelijke klus. Want ja, de persoon van de foto zou bij onze kleuren snel furore maken.

Dus nu opnieuw naar de prijsvraag : meent u te weten wie deze knaap is, of wil u gewoon maar raden, stuur uw antwoord dan door naar ons emailadres : “”” Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. “””.

Tussen de juiste oplossingen zal een winnaar worden getrokken die een passende beloning zal mogen ontvangen.
Veel succes.
Binnen enkele dagen meer over het verloop en uiteraard de naam van de winnaar en de hem toegekende prijs. In die editie volgt dan een tweede opgave. Tot dan.
En oh ja nog dit : om begrijpelijke redenen mag Bart Caers zelf niet aan deze prijsvraag deelnemen.