Hoekske B - VK Kolonie. 1-1

Het B-elftal start een weekje later dan gepland met de competitie. De uitgestelde wedstrijd van vorige week zal op zaterdag 26 oktober afgewerkt worden.

Hoekske B neemt het op tegen VK Kolonie die gepromoveerd zijn uit 5de afdeling.

De eerste kans is voor Hoekske. Maar het gekraakt schot van David gaat naast. Even later weer David met een voorzet, Siegfried kopt maar de keeper kan ontzetten. 28’ counter van VK, Senne P. werkt in hoekschop. De hoekschop wordt slecht weggewerkt, het schot belandt op de paal. Even later valt Senne P geblesseert uit en vat Jef plaats onder de lat. Hij moet direct aan de bak met enkele gepaste reddingen. Vrijtrap David, weer vindt hij Siegfried maar hij tikt naast. David gaat voor de rust nog eens zelf zijn kans maar ook zijn schot gaat naast.

De 2de helft is nog maar enkele minuten bezig als VK de score kan openen. 0-1. VK blijft drukken en Jef moet enkele malen met de vuisten redding brengen. Maar dan komt Hoekske terug beter in de wedstrijd. Ben besluit een hoekschop naast. Ook VK blijft kansen krijgen. Een gevaarlijke situatie voor Hoekske-doel maar VK krijgt de bal er niet in. In minuut 67 treft VK nogmaals de paal. Even later Hoekske op de counter tot bij Simon maar zijn schot wordt nog net afgeblokt. Direct daarna een knappe redding van Jef op een kopbal. Jef trapt direct uit, Jens kopt door en Cedrik kan alleen op doel af en brengt de bordjes terug in evenwicht. 1-1. Beide ploegen blijven vechten voor de overwinning, er zijn aan beide zijden nog grote kansen maar zowel Hoekske als VK vergeet het af te maken zodat de wedstrijd eindigt met een 1-1 stand.

Opstelling: Senne P. (30. Ben), Jelle, Niels S. (83’ Tim V.), Mathias M., Jef, Gerry (60’ Simon), Cedrik, Ignace, David, Jens en Siegfried (46’ Colin).