Hoekske B - Looi. 2-4

8’ hoekschop Hoekske. David schildert de bal op het hoofd van Ben. Hoekske staat 1-0 voor. 10 minuten later is het 1-1. Looi dribbelt door het centrum, Senne P kan in eerste instantie nog redden maar in de rebound kan Looi toch scoren. 27’ Looi-spits kapt zich goed vrij en trapt buiten bereik van Senne P binnen. 1-2. 1 minuut later staat het al 1-3. Looi haalt de achterlijn en trapt uit een heel scherpe hoek in het dak van het doel. 30’ Ignace kan op doel en lobt mooi maar de bal valt net naast doel. 35’ Cedrik draait goed weg, maar de keeper kan nog net met de vingertoppen redding brengen. 41’ schot Ben gaat naast.

 

51’ hoekschop Hoekske valt in de kleine baklijn. Jef kan er net niet bij. 54’ schot David, de keeper kan niet klemmen maar Ignace kan in de rebound niet scoren. Jammer, dit was een grote kans. 61’ vrijtrap van David op de lat, het schot van Ignace gaat net naast. 2’ later weer vrijtrap van David naar de 2de paal, keeper gaat goed plat. 73 vrijtrap Looi, Hoekske kan de bal nog net van de lijn redden. 1 minuut later weer aan de overkant. Vrijtrap David weer naar de 2de paal en Ben kan in de volley binnen trappen. 2-3. 78’ hard schot van Senne VH naast. 80’ vrijtrap van David gaat over de kruising. 89’ een rush van David maar zijn schot gaat over. 90’ vrijtrap Looi op de paal. 91’ Looi met een laatste actie en maakt het af 2-4. In blessure tijd kan Colin nog schieten maar de keeper pakt.

 

Hoekske speelt een verdienstelijke wedstrijd. De 1-2 en 1-3 vielen iets te snel en Hoekske kan in de tweede helft het overwicht niet verzilveren met doelpunten. Een gelijkspel zou zeker verdient geweest zijn maar het mocht niet zijn.

 

Opstelling: Senne P, Jelle, Jef, Tim V (90’ Mattias C), Ben, Gerry, Simon (46’ Niels S), Ignace (70’ Tim A), Cedrik (46’ Senne VH), David en Colin.