Cools - Hoekske B. 2-2

11’ het eerste schot van Cedrik gaat voorlangs. 14’ Ook Cools met een schot, over. 15’ Flankwissel Hoekske, Gerry haalt de achterlijn op links, zet voor en Ben kan makkelijk aan de 2de paal binnen koppen. 0-1. 22’ Vrijtrap Cools, Jef bokst weg. 23’ Ref fluit lichte penalty voor Cools. Jef naar de goede hoek en bokst weg. 26’ Vrijtrap Hoekske. Senne trapt naast. 29’ Weer Senne met een schot, nu over. 36’ Hoekschop Hoekske, deze keer kopt Senne naast. 44’ Vrijtrap Cools, ook zij schieten naast. 49’ Senne zet door, gaat de baklijn in, kapt goed vrij maar zijn voorzet mist nauwkeurigheid.

We gaan rusten met een 0-1 voorsprong.

51’ Schot Cools gaat over. 55’ Via een klutsbal komt Jens alleen voor de keeper maar kan niet scoren. 1’ later weer een kans voor Jens maar weer gaat de bal niet tegen de netten. 57’ Hoekske blijft drukken en nu is het Cedrik die wel in de rechter hoek binnen trapt. 0-2. 64’ Vrijtrap van Ben, keeper savet hem uit de hoek. 67’ Piet kan via een gelukje naar doel maar geraakt niet voorbij de doelman. 70’ Hoekschop Cools wordt aan de 2de paal binnen getikt. 1-2. 72’ Vrijtrap David maar zowel Cedrik als Piet kunnen niet afwerken. 77’ een 1-2 tussen Cedrik en David, het schot van Cedrik wordt door de keeper gered. 78’ Counter Cools, trap in de hoek, onhoudbaar voor Jef. 2-2. 79’ Hoekschop Hoekske, Ben kopt over. 80’ Ver schot Cools, Jef tikt over. 83’ Balverlies Hoekske, Cools kan op Jef af maar het schot gaat in het zijnet. 84’ Mooie aanval Hoekske, uiteindelijk is het Senne die schiet maar de keeper redt met de voet. 85’ Schot van Gerry, de keeper redt met een zweefduik. 88’ Strakke voorzet David, Cedrik trapt naast. 92’ Vrijtrap David, Cedrik trapt nu over. 93’ Balverlies van Hoekske, de aanval van Cools gaat naast.

Hoekske geeft de voorsprong iets te makkelijk weg en heeft op het einde van de wedstrijd nog kansen genoeg maar vergeet het af te maken. Zo eindigt de wedstrijd op een 2-2 gelijkspel.

Opstelling: Jef, Jelle, Tim V., Simon, Senne VH., Gerry, Cedrik, Ben, Piet, David en Jens.