Hoekske B - Schoonbroek B 3-4

Na 2 minuten staat de B-ploeg al op achterstand. De Hoekske-verdediging verkijkt zich op een hoge bal en Schoonbroek trapt binnen. 0-1. 4’ Vrijtrap Hoekske, de bal gaat over de verdediging tot bij de alleenstaande Gerry maar hij mist zijn schot volledig. 10’ Hoekske krijgt de bal niet weg en Schoonbroek profiteert. 2 kansen, 2 doelpunten. 0-2. 22’ Ilyas wordt diep gestuurd, zet voor maar Colin kopt voorlangs. 23’ Nu Ben, maar ook zijn schot gaat voorlangs. 26’ Ben tot bij Colin, Colin stuurt Ilyas diep die beheerst binnen legt. 1-2. 30’ Ignace haalt de achterlijn, zet scherp voor maar zowel Colin als Ilyas komen te kort. 35’ Vrijtrap Jelle in de baklijn tot bij Ben maar hij komt niet tot een schot, Schoonbroek start direct met een counter waarbij de Hoekske-verdediging wordt uitgespeeld. 1-3. 38’ Colin wordt diep gestuurd, zijn schot wordt over getikt.

55’ Schoonbroek met een schot, Woscheck gaat goed plat. 64’ Scherpe voorzet van Siebe. Schoonbroek devieert in hoekschop. De corner wordt aan de 2de paal door Ben in het dak van het doel gejaagd. 2-3. 72’ Cedrik met een schot maar over. 74’ Vrijtrap van Jelle wordt door Ben overhoeks binnen gekopt. 3-3. 81’ Schoonbroek met een diepe bal Woscheck en Jelle met de spits in duel maar in de kluts valt de bal voor de Schoonbroek aanvaller en kan makkelijk in het lege doel trappen. 3-4.

Hoekske speelt weer een goede wedstrijd maar wordt weer niet beloond. Een gelijkspel had de juiste uitslag geweest maar helaas. Volgende week ontvangen we Cools.

Opstelling: Woscheck, Jelle, Jef, Tim V. (85’ Koen), Tim A., Ben, Cedrik, Ignace (46’ Siebe), Gerry (71 Mattias C.), Colin en Ilyas (46’ Simon).