VK Kolonie - Hoekske B 9-2

4’ Balverlies Hoekske, VK Kolonie gaat diep, zet voor, aanvaller staat alleen voor doel en werkt af. Maar scheids fluit buitenspel. 9’ Uittrap Hoekske wordt direct terug gekopt en wordt binnen getrapt. Nu telt het doelpunt wel. 1-0. 10’ Dom balverlies Hoekske en de 2-0 staat op het scorebord. 11’ Hoekske reageert met een mooie aanval tussen Colin, Cedrik en Tim en Ignace trapt aan de 2de paal binnen 2-1. 21’ Crossbal VK, kan alleen op doel en trapt in de korte hoek binnen. 3-1. 36’ Aanval VK, scherpe voorzet, deviatie gaat voorlangs. 37’ VK langs rechts, kan alleen op doel maar schot gaat naast. 39’ Inworp Hoekske tot bij Gerry, stuurt Cedrik diep die alleen op doel kan maar de keeper redt met zijn been. 43’ VK opnieuw langs rechts, maar weer schieten ze naast.

47’ VK-speler haalt de achterlijn, wisselt van kant, de voorzet wordt binnen getrapt. 4-1. Alhoewel Hoekske de eerste helft nog goed mee voetbalde is VK in de 2de helft te sterk voor ons B-elftal. 54’ Senne P. redt het eerste schot nog maar in de rebound kan VK wel scoren. 5-1. 63’ Fout op Cedrik in de grote baklijn. Penalty. Cedrik trapt zelf binnen. 5-2. Vk reageert direct met een doelpunt in de 64’ 6-2 en in de 65’ 7-2. 68’ Senne redt met een mooie reflex. 69’ De lobbal van Gerry valt net naast doel. In de 73’ en de 85’ kan VK de score nog uitdiepen tot 9-2. Hoekske mag nog van geluk spreken want de score had nog veel groter kunnen zijn maar de scheids heeft nog enkele malen buitenspel gefloten die er geen was en zo VK enkele kansen ontnomen.

Hoekske B heeft dringend punten nodig maar heeft de laatste weken geen puntje meer kunnen behalen. Hopelijk is iedereen na de winterstop terug fit en paraat om er weer in te vliegen.

Opstelling: Senne P., Jef (66’ Mattias C.), Mathias M., Piet, Simon, Gerry, Cedrik, Ben, Tim V. (77’ Koen), Colin en Ignace