Schijf - Hoekske B 1-4

Hoekske begint sterk aan de wedstrijd. 3’ Schot van David, bal gaat over. 4’ Schot Cedrik gaat voorlangs. 14’ Voorzet Hoekske gaat via de keeper tegen de paal. 34’ Senne VH gaat de baklijn in maar schiet overhaast met links naast. 40’ Hoekschop Schijf wordt net naast gekopt. Hoekske heeft in de eerste helft overwicht maar komt niet echt tot grote kansen.

46’ schijf zet op links door, zet voor naar de 2de paal en het staat tegen het spel in 1-0. 51’ Hoekschop van David en Thomas kopt de gelijkmaker binnen. 1-1. 52’ Schot van David, keeper pakt in 2 keer. 58’ David terug met een schot, de bal wordt afgeblokt maar Colin kan in de rebound binnen trappen. 1-2. 64’ Vrijtrap van David naar de 2de paal maar Senne VH kan er net niet bij. 69’ Cedrik zet goed door, gaat naar binnen maar zijn schot mist precisie. 80’ Voorzet Colin en weer is er Thomas die aan de 2de paal binnen duwt met een fantasietje. 1-3. 88’ Vrijtrap van Ben over de muur maar de Schijf-keeper zweeft hem mooi uit de hoek. Direct daarna Gerry met een schot maar nu tikt de keeper over. 89’ Gerry kopt overhoeks op de paal. En in de laatste minuut is nog een penalty voor Hoekske waarmee Thomas zijn 3de van de namiddag binnen legt. 1-4.

Een dik verdiende overwinning. Hoekske was de betere ploeg en had de wedstrijd goed in handen. Volgende week spelen we thuis tegen Real Heesakker.

Opstelling: Wojcheck, Ben, Jef, Tim V. (55’ Jelle), Gerry, Senne VH, Cedrik (71’ Piet), Colin, Ilyas (46’ Jens), David (85’ Mattias C.) en Thomas.