Hoekske B - Real Heesakker 2-5

3’ Real start fel aan de wedstrijd. Na een eerste redding van Wojcheck, is de 2de kans al raak. 0-1. 10’ Voorzet Ronny, Colin is te verrast om binnen te tikken. 17’ Hoekschop, Siegfried kopt naast. 23’ Real-spits kan tussen 4 man uithalen en het staat 0-2. 25’ Redding Wojcheck. Counter Hoekske, maar zowel Ronny als David komen niet tot een schot. Hoekske krijgt nog enkele kansen maar mist scherpte voor doel. 29’ Weer de Real-spits die door de buitenspelval glipt maar de paal brengt redding. 1 minuut later weer Real en nu gaat de bal binnenkant paal binnen. 0-3. 36’ Handsbal, penalty Hoekske. Ben scoort. 1-3. 37’ Rush van Cedrik, zijn schot gaat voorlangs. 43’ Nog een mooie kans voor Colin, maar zijn schot gaat via de schouder van de keeper naast doel.

In de 2de helft gaat het spel goed op en af en zijn er kansen aan beide zijden. 66’ Hoekschop Hoekske, Colin kopt hard binnen. 2-3. 69’ Opnieuw hoekschop Hoekske, nu kopt Cedrik over. 71’ Ben met een hard schot maar recht op de keeper. 77’ Real randje buitenspel maar mag door en 2-4. Hoekske is moe gestreden en heeft het nu moeilijk. 3 minuten voor affluiten wordt het nog 2-5.

Opstelling: Wojcheck, Jelle, Piet (79’ Tim V.), Mathias M., Ben, Senne VH, Cedrik, Colin, Ronny (63’ Patryk), David en Siegfried (46’ Arnoud)