Hoekske Sport B - Welkom. 2-4

Hoekske B start met een eerste inhaalwedstrijd tegen Welkom in het Deliasstadion. 

Ze beginnen goed aan de wedstrijd. Maar toch is, tegen het spelbeeld in, de eerste kans voor Welkom. Met een lange bal in 8’ komen ze voor Bart maar het schot gaat voorlangs. Welkom komt beter in de wedstrijd. 16’ Doorsteekbal van Welkom maar Bart redt met een prachtige reflex. Echter 2 min later staat het wel 0-1. Een strakke voorzet gaat onder Bart in doel. Hoekske voetbalt ook enkele kansen bijeen maar mist precisie bij de afwerking. 25’ Colin haalt de achterlijn, legt terug, het schot van Cedrik gaat over. 28’ Schot van Gerry met links, keeper pakt. Na de drinkpauze is het Hoekske met een mooie aanval maar weer is de afwerking onvoldoende. 35’ Hoekschop Hoekske, Stig kopt binnen. De verdiende gelijkmaker. 1-1. Maar lang kan Hoekske dit niet houden. 39’ Een mooi afstandschot van Welkom verdwijnt in de winkelhaak. 1-2. 41’ Hoekschop Hoekske en weer Stig met het hoofd maar deze keer staat de keeper op de goede plaats.

3 min in de tweede helft, een strak schot van Stig gaat over. 52’ Welkom met een schot, Bart gaat goed plat. 53’ Colin op de rand van de baklijn maar trapt naast. 56’ Schot van Guy, keeper tikt over. 64’ Vrijtrap Thomas, keeper met een mooie parade. 67’ Stig op het hoofd van Thomas maar de kopbal mist richting. 76’ Cedrik direct na de drinkpauze zet voor op rechts, de bal gaat over de keeper tegen de verste paal. Colin trapt de rebound op de keeper. Welkom countert direct maar het schot gaat nipt naast. 84’ Vrijtrap Welkom, mooi in de winkelhaak. 1-3. Een minuutje later maakt Welkom het helemaal af 1-4. 88’ Een steal van Thomas en hij maakt het zelf beheerst af. 2-4.

Hoekske B miste scherpte voor doel om aanspraak te kunnen maken op puntengewin. Volgende zaterdag ontvangen we Cools.

Opstelling: Bart VH, Jelle (45’ Ronny), Ben, Simon (75’ Mattias C.), Gerry, Stig, Ignace (45’ Bram VH), Cedrik, Colin, David (20’ Guy), Thomas.