Hoekske Sport B - Cools. 6-5

3’ eerste schot van de wedstrijd is van Gerry, de keeper bokst weg. Cools geraakt niet onder de Hoekske druk uit en zowel Ilyas als Thomas kunnen niet binnen trappen. Hoekske blijft aanvallen en in 7’ lukt het Thomas wel. 1-0. 13’ Ben brengt voor, niemand raakt er bij. Gerry recupereert aan de overkant, legt terug op Guy en trapt onder de keeper binnen. 2-0. 16’ Kopbal Cools, Colin werkt in hoekschop. Nu is het Hooekske dat er niet uit komt. Het volgende schot lost Colin en Cools kan binnen tikken. 2-1. Het spel gaat nu goed op en af zonder echte grote kansen. 38’ Cools haalt de achterlijn, legt terug maar het schot wordt volledig gemist. 41’ Jelle stuurt Gerry diep maar de keeper komt goed uit. 44’ Counter Cools, gaat iedereen voorbij en legt gepast af. 2-2 net voor de rust.

 

46’ Hoekske start slecht met een slordige terugspeelbal van Cedrik. Colin kan niet wegtrappen en Cools kan makkelijk in het lege doel leggen. 2-3. Maar Cedrik reageert direct met een mooie pass naar Ignace die prachtig in de haak trapt. 3-3. 48’ Weer Cedrik, haalt de achterlijn en zet voor. Guy met een volley maar recht op de keeper. 53’ Cools door de Hoekske verdediging alleen op doel. Colin verkleint goed zijn hoek, het schot gaat naast. 64’ Randje buitenspel mag Cedrik voorzetten, iedereen mist de bal maar Ilyas kan aan de 2de paal in het lege doel trappen. 4-3. Maar de eerst volgende aanval van Cools brengt de score weer gelijk. 4-4. Maar een minuutje later is het weer Hoekske. Senne kopt tot bij Thomas die voorzet en Ignace kan aan de tweede paal rustig binnen leggen. 5-4. 70’ Cedrik met een te korte terugspeelbal. Cools profiteert. 5-5. 72’ Ignace rukt alleen op, zet Ilyas alleen voor de keeper maar schiet net naast. 74’ Vrijtrap Cools spat uiteen op de dwarsligger. 77’ Hoekske komt alleen voor doel maar zowel Mattias C. als Cedrik geraken niet voorbij de doelman. 84’ Hoekschop Hoekske. Cerdrik kopt op de keeper maar deze lost. Cedrik kan zelf binnen trappen. 6-5. 89’ Hoekschop Hoekske, Ben kopt maar de bal wordt op de lijn weggewerkt.

 

Hoekske houdt de 3 punten thuis in een spannende wedstrijd met veel doelpunten.

 

Opstelling: Colin, Jelle, Simon, Tim (68’ Niels S.), Ben, Gerry (46’ Senne), Cedrik, Ignace, Guy, Thomas en Ilyas (75’ Mattias C.).