Groen-witte nieuwjaarswensen

Hoekske Sport heeft het grote genoegen om ieder van ons, bestuursleden, spelers en supporters, een gelukkig, gezond en sportief jaar toe te wensen.
Zoals het zovele jaren het geval was, ging het uitstekend met de club uit de Bremstraat.
In ons vorig verslag brachten wij al gepaste hulde aan de elftallen. Zowel nummer één als onze invallers, hebben ons het voorbije jaar enorm veel voetbalvreugde bezorgd.
Zoals het hoort hoog tijd dus nu, om enkele van onze naaste medewerkers een woordje van dank toe te sturen.
Steeds opnieuw kunnen onze boys na de wedstrijd in onze kantine aanschuiven voor een lekker hapje dat voor hen met veel voetballiefde wordt aangeboden. Op de bijgevoegde foto zijn Pol en Marcel ijverig bezig met het bakken van een lekker plakje spek, dat zo dadelijk met veel genot in de hongerige kelen zal verdwijnen.
Van Marcel Verachten herinneren we ons nog levendig de wedstrijden die hij in de jaren tachtig van vorige eeuw op het veld bracht. Hij maakte destijds deel uit van ploegen die een benijdenswaardig palmares verzamelden. Na zijn actieve carrière maakte hij nog deel uit van het bestuur en tot op de dag van vandaag kunnen we nog altijd rekenen op zijn knappe inzet.
Als rasechte “Hoekskenaar” was Pol Joos (beter bekend als Pol Sjic), vanaf het begin nauw betrokken met het reilen en zeilen in de Bremstraat. 
En al waren er geen prestaties op het terrein zelf, hij bleef steeds een voorbeeldige aanhanger van Hoekske Sport.
Pol doet daarenboven nog ander schitterend werk. Dikwijls is hij reeds vanaf vrijdagmiddag paraat om het terrein in orde te brengen. Samen met Harry Caeyers zorgt hij er voor dat het Deliasstadion piekfijn met witte lijntjes wordt afgebakend.
Wie verder ook een speciale vermelding verdient is Ria. Dikwijls op momenten dat het veld volledig verlaten is zorgt zij er voor dat onze pracht van een kantine in een opperbeste staat verkeert. Maar eerder nog, zorgt ze er mee voor dat de dorstige kelen tijdens en zeker na de match een frisse beurt krijgen. Overigens samen met de aangeduide helpende handen en zeker ook met haar man Theo. 
Veel dank ook aan mede-stichter Julien die de resultaten van de thuiswedstrijden aan de gepaste instantie doormailt.
Vanzelfsprekend kunnen we niet voorbijgaan aan de inzet van Dréke Peeters die het veld voorziet van een schitterende en kort geschoren grasmat. 
Wie zowel binnen als buiten onze club de prestaties van beide teams wil volgen, kan altijd terecht op onze website. We kunnen derhalve niet besluiten zonder webmaster David en reporters Patrick en Koen geluk te wensen en te danken voor hun wekelijkse bijdragen.

En zeker niet te vergeten Eugeen Geerts, die steeds paraat staat om als reporter-invaller op te treden, en/of een leuk in de rand artikel aanlevert - zoals dit. Oprecht Merci Zjein!

Met de gedachte voor ogen dat onze vereniging op zulke sterke figuren kan bouwen, kan het niet anders of de goede gang van zaken die we al zovele jaren mogen ondervinden, zullen we steeds opnieuw mogen beleven. Hartelijk dank jongens voor uw nooit aflatende inspanningen.
En natuurlijk moeten wij ook onze dank betuigen aan die grote groep mensen die deel uitmaken van onze trouwe massa van supporters en sympathisanten.
Het is dan ook onze grootste wens dat onze club aan al deze mensen, in 2019, veel voetbalvreugde kan aanbieden, vooral tijdens de matchen maar ook tijdens de andere festiviteiten, die groen-wit zo vaak aanbiedt (feesten , kaartavonden …).
Naast het voetbalplezier wensen wij aan iedereen natuurlijk een opperbeste gezondheid toe, met een overschot aan geluk en vreugde. Ook voor hen die onze aanhangers dierbaar zijn.
Wij wensen iedereen zo veel als mogelijk tijdens de wedstrijden terug te zien rond ons terrein in de Bremstraat.

Op de foto : Marcel (vooraan) en Pol (achteraan), tijdens het bakken van de repen spek, voor de maaltijden na de wedstrijd.