In Memoriam : Willy Geboers

Willy Geboers  Beste vriend Willy,

Na meer dan dertig jaren alle lief en leed te hebben gedeeld kwam er dat plotse moment dat je voorgoed afscheid nam van onze vereniging. Gedurende al die jaren hebben we u gekend eerst als speler, daarna als gewoon bestuurslid om dan uiteindelijk als secretaris mee aan de top te staan van de club.
 

 

Vele mooie momenten stonden voor altijd in uw geheugen geprent en als het dan toch eens wat minder goed ging liet je nooit het hoofd hangen en ging je er altijd als eerste terug tegen aan.
Als speler was je altijd een voorbeeld van doorzetting en altijd konden wij op u rekenen. Het aantal wedstrijden dat je onze kleuren verdedigde was dan ook bijzonder hoog. Als dan de tijd gekomen was om de actieve loopbaan op het terrein te beƫindigen, aarzelde je geen ogenblik om je als bestuurslid voor de vereniging ten dienste te stellen. De ervaring die je in de Bremstraat inmiddels had opgedaan zou groen-wit immers goed van pas komen.
In dit bestuursorgaan werkte je u langzaam maar zeker op tot een absolute hoogte, en vanuit die top leidde je Hoekske Sport mee naar ontelbaar vele en grote prijzen. Zonder de minste twijfel was je buiten de wedstrijden ook van goudwaarde voor de club. Tot ver in de omtrek was je bekend als de persoon die zorgde dat alles aan het terrein in perfecte staat was.
Steeds opnieuw, dikwijls dag na dag, stond je paraat om het veld en de kantine en de naaste omgeving een onderhoudsbeurt te geven en we konden er van op aan dat alles kant en klaar stond wanneer we aankwamen voor onze wedstrijden. Tussendoor maakte je dan ook nog tijd om een praatje te slaan met de wandelaars of fietsers die zich naar de nabijgelegen bossen begaven en dat zorgde er voor dat je in de buurt in hoog aanzien stond.
Het wordt stil nu in de Bremstraat. Stil en koud want jij bent er niet meer. We zullen dat kleine grijze autotootje niet meer terug zien.

Vriend Willy,
wanneer jij vanop de plek waar je nu naartoe gaat, op ons neerkijkt, tijdens onze wedstrijden, tijdens de trainingen, of wanneer dan ook, dan zal je zien dat niets nog hetzelfde is.
Je zal ook zien dat het gras nog niet gemaaid is, dat de wandelaars en fietsers niet meer zullen halt houden en dat de witte lijntjes op het veld helemaal grijs zijn.
Bovenal echter zal je zien dat ieder die groen-wit in het hart draagt, je zal missen. We zijn je dankbaar Willy voor alle goeds dat je voor ons en voor Hoekske Sport hebt betekend.
Weet maar dat we verweesd achterblijven nu we jou niet meer in ons midden hebben en wees er van overtuigd dat we je nooit of nooit zullen vergeten.

Vaarwel Willy.

 

Willy Geboers - 14/06/1948 - 06-06-2014