Donk – Hoekske 1-1

Beide ploegen krijgen in de begin fase al een kans maar bij allebei gaat de bal over doel. Op een slecht veld is het moeilijk goed voetbal te brengen en duurt het tot iets voor het kwartier eer er nog eens een kans komt. Een schot van donk verdwijnt in de winkelhaak( 14’ 1-0). Hoekske op zoek naar de gelijkmaker en er komen ook enkele zeer mooie kansen. Eerst een schot van Mertens de bal gaat recht op de keeper. Vervolgens komt Van Der Veken twee maal alleen voor de keeper maar is er ook tweemaal een goede redding van de keeper. Ook Claes G. ziet zijn schot over doel verdwijnen. Net voor rusten vrijschop Juez Ponce, de keeper duwt de bal in corner.

In de tweede helft komt Hoekske al vrij vlug op gelijke hoogte. De bal komt via Van Der Veken en Mertens tot bij Claes J. en deze schiet de bal binnen( 47’ 1-1). Minuutje later weer kans voor Van Der Veken, opnieuw redding van de doelman. Nog in dezelfde minuut schot Marlein, de bal gaat op de lat. Minuut 56’ corner van Claes G., Daemen schiet de bal maar net over. Op het uur eerste keer Donk in deze tweede helft, Vanhoof kan de bal in corner verwerken. Vijf minuutje later schot Daemen, de bal wordt nog net voor de lijn weggewerkt. 68’ voorzet Neskens, Marlein duwt de bal net naast. Dan de laatste kans voor Hoekske in deze wedstrijd maar het schot van Claes J. gaat over. Met nog een kwartier te spelen is ook de laatste kans voor Donk, Vanhoof brengt redding op het schot. Het laatste kwartier gebeurde er niks meer, en op basis van de kansen had Hoekske deze wedstrijd altijd moeten winnen.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, WILLEKENS, NIJS, BIJL, JUEZ PONCE(71’ RUTS), CLAES G.(84’ DILLEN), MARLEIN, LUYSTERBORG( 34’ CLAES J.), MERTENS(52’ DAEMEN), VAN DER VEKEN.

Gele kaartend Hoekske : Claes G..

Rode kaarten Hoekske : geen.