Kempenzonen – Hoekske 0-3

Stevige start van Hoekske in deze topper. Al na één minuut spelen komt het op voorsprong. Ingooi Juez Ponce, Van de Mert tikt de bal voor doel en Claes G. legt de bal tegen de netten(1’ 0-1). Nog binnen de vijf minuten scoorde Claes G. bijna zijn tweede maar de keeper tikt de bal nog net in corner. Voor een eerste doelpoging van de thuisploeg is het bijna twintig minuten wachten, het schot was te zwak om Cuypers te verrassen. Het spel gaat nu meer op en neer en beide ploegen hebben nog enkele doelpogingen in de eerste  helft. Eerst Luyten met een kopbal, deze gaat naast. Dan weer Kempenzonen met een schot, de bal gaat naast.  Van de Mertmet een poging, de keeper pakt de bal. Net voor het half uur een prima redding van Cuypers op een schot van de thuisploeg. Enkele minuutjes later weer Kempenzonen met een schot, ditmaal gaat de bal naast. Juez Ponce gaat zijn kans met een schot, de keeper kan nog net redding brengen.

Ook in de tweede helft meteen een kans voor Hoekske maar Van de Mert kan net niet goed genoeg bij de bal. Minuut 55 schot van Dillen de bal gaat net naast. Twee minuten later de enigste doelpoging van de thuisploeg in deze tweede helft, de bal gaat over. 58’ voorzet Mertens, Van de Mert mist zijn kopbal. Minuut 63 schot van Ruts T., keeper kan de bal nog in corner verwerken. Meteen daarna een poging van Claes G., de bal gaat in het zijnet. Met nog een goed kwartier te spelen kan Hoekske eindelijk zijn voorsprong verdubbelen. Na een aanval over verschillende spelers, komt de bal bij Juez Ponce, zijn voorzet wordt door Van de Mert in doel verwerkt(74’ 0-2). Vier minuten later opnieuw doelpunt Hoekske en de genade slag voor de thuisploeg. Via Ruts T. en Mertens komt de bal bij Dillen en met een knal schiet hij de bal binnen( 78’ 0-3). De laatste tien minuten speelde Hoekske de wedstrijd rustig uit met veel balbezit.

Een collectief zeer sterke prestatie van Hoekske dat verdiend de drie punten mee naar huis neemt.

Opstelling Hoekske : CUYPERS NESKENS CLAES R. CLAES J. RUTS W.(60’ VAN ROEY) JUEZ PONCE CLAES G. LUYSTERBORG(44’ MERTENS) LUYTEN(53’ RUTS T.) DILLEN VAN DE MERT(75’ DAEMEN).

Gele kaarten Hoekske : Juez Ponce en Van de Mert.

Rode kaarten Hoekske : geen.