Supercup Flurky – Hoekske 1-5

Het eerste half uur was het balbezit doorlopend voor Hoekske. En waren er ook heel wat kansen op een doelpunt. 11’ schot Dillen keeper red. Nog in dezelfde minuut schot Marlein, de bal gaat net naast. 12’ Kopbal Claes R., redding keeper. 25’ grote kans voor Marlein, keeper brengt redding. Op het half uur een eerste keer Flurky met een grote kans, Vanhoof red met de voet. Twee minuten later scoort Flurky wel. Een speler komt alleen voor Vanhoof en legt de bal binnen. Dan nog tweemaal Flurky met een kans maar scoren lukt nu niet. Dit waren de beste vijf minuten van de match voor Flurky. Minuut 35 en Hoekske scoort de gelijkmaker via Van de Mert. En nog voor rusten komt Hoekske op een verdiende voorsprong opnieuw via Van de Mert.

Meteen na rusten scoort Van de Mert zijn derde van de namiddag en kan Hoekske de overwinning al ruiken. Even kwam flurky nog wat dreigen en zag nog een kopbal op de lat eindigen. Maar geharrewar na een corner en  Ruts W. kon scoren en was de overwinning een feit. Flurky gaf het nu helemaal op en uit de talrijke kansen die Hoekske nog kreeg kon enkel Cox nog scoren. Eindstand 1-5.

En zo gaat de eerste prijs van het nieuwe seizoen verdiend mee naar de Bremstraat.

Opstelling Hoekske VANHOOF, CLAES J., WILLEKENS, CLAES R., NESKENS(RUTS W.), JUEZ PONCE( CLAES G.), MARLEIN(NIJS), DILLEN, RUTS T., MERTENS, VAN DE MERT(COX).