Motorclub C - Hoekske B 1-6

7’ Uittrap van Bart tot bij Ben die voor brengt. Thomas geraakt in de baklijn niet voorbij de uitgekomen keeper. Een minuutje later brengt Joris strak voor, keeper mist en Simon besluit vanuit een scherpe hoek in het zijnet. 26’ Schot van Mathijs, net over. Direct erna ook Motorclub met een schot maar Bart pakt. 34’ Jan verovert de bal op het middenveld, pass naar Thomas die Joris diep stuurt. Joris is sneller dan de keeper op de bal maar geraakt hem niet voorbij. 36’ Nu stuurt Jan Joris diep, het schot van Joris gaat net naast de 2de paal. 42’ Weer Jan die de bal in het midden verovert. Simon passt op Joris die met een hakje Thomas alleen voor doel brengt en de 0-1 binnen trapt. Hoekske blijft gaan, de voorzet komt bij Joris maar geraakt niet voorbij de keeper.

Een evenwichtige eerste helft waar Hoekske B de mooiste kansen heeft en er 1 van kan benutten. 0-1 met de rust.

47’ Een schot van Joris, de keeper lost en Thomas is goed gevolgd 0-2. Direct reactie van Motorclub. Hun spits komt alleen voor Bart maar schiet naast. Motorclub blijft drukken en treft nog een keer de deklat. 52’ Hoekske heeft het even moeilijk. Bij het verdedigen maakt Jef handsbal in de baklijn maar de scheids heeft het niet gezien. Maar een minuutje later dribbelt Thomas de baklijn in en wordt foutief gestopt. Maar ook hier fluit de scheids niet, compensatie? 59’ vrije trap van Ben, Thomas kopt en de keeper redt maar in de rebound kan Thomas toch zijn derde van de namiddag binnen tikken. 0-3. 65’ Joris kapt zich goed vrij en trapt, de keeper redt. 68’ Warre tot bij Joris, kapt zich weer vrij en trapt met links op de paal. 71’ Kopbal voor Motorclub, Bart pakt makkelijk. 73’ Joris glipt door de buitenspelval, kan alleen op doel en werkt secuur af. 0-4. 76’ Weer Joris die dit maal vanop de eigen helft vertrekt en de 0-5 tegen de netten trapt. 80’ Een wanhoopschot van Motorclub, Bart pakt. 86’ Ook Simon probeert het van ver en zijn schot gaat wel binnen. 0-6. In de 88ste minuut kan Motorclub nog de eer redden met een combinatie en de 1-6 wordt van kortbij binnen getikt.

Een verdiende overwinning met een wat overdreven uitslag.

Volgende week staat er een weekje rust op het programma.

Opstelling: Bart, Jef, Stef, Bjorn, Ben, Siebe D., Simon, Jan, Thomas, Mathijs (30’ Warre) en Joris (72’ Peter)